13. maj, 2019

Årsmöte

För ett par veckor sedan var det årsmöte för Shetlandssällskapet. Då delas det  även ut utmärkelse och i år fick Apala & Almnäs Ell-Ell mottaga SUCH diplom och Apala hon fick även SUPER-SUCH diplom! Båda dessa ston är födda 2014. 

Om vi går tillbaka till årsmötet så var Johanna snäll och hämtade mig som var enhänt och själv hade svårt att köra. Med sig hade hon också ett lass morötter som glatt mottogs av alla hästar på Jonsberg.

Nåväl mötet hölls i Nyköping och började kl 13.00 med lunch. 14.00 var det dags för årsmöte. Ja och det varade lääänge trots skicklig mötesordförande. Ca 20.30 var det slut då hade en hel del redan lämnat mötet innan. Det blev bl a fler omröstningar då det "haglade" av förslag från en del medlemmar till nytt folk i styrelsen. Sedan var det sisådär 15 motioner på detta. 

Det blev en hel del förändringar i styrelsen och fler skulle det bli. 

Otroligt mycket erfrenhet tappades i ett svep.

Personligen tycker jag och förresten fler med mig att det inte var ett så särskilt trevligt möte. Får fundera på om man kommer delta på fler om det ska vara på det viset. Alla kan inte tycka lika så är det. Men alla är samlade där för ett gemensamt intresse - Shetlandsponnyn!

 Tack för skjuts och alla morötter Johanna!!