13. apr, 2019

Handoperation

I slutet av mars opererade jag en hand. För tillfället ställer det till det en del men i slutänden blir det bra. Det är en karpaltunneloperation som gjorts. I mitten av maj räknar jag med att vara tillbaka på arbetet.

I år kom våren ganska tidigt men just nu är det rätt kallt och här har vi haft haft -11 grader ett flertal nätter. Måste säga att nederbörd saknas. Vi får hoppas på lite värme och regn framöver så gräset sätter igång ordentligt.

Igår var veterinären här och "fyllde på" med stelkrampsvaccin till de ston som ska föla. Hästinfluensa vaccin gavs också men till annan pålle. 

På tal om veterinär så var det ny veterinär på stationen förra året. Det var inte bara det som var nytt utan det var ny hovslagare då vår tidigare bestämt sig för att sluta. Ny person som försäkringsombud till hästarna. Som sagt mycket nytt för en vane människa men det har gått jättebra. Den som man har mest kontakt med är hovslagren ovh det fungerar verkligen jättbra. Att hon bor nära oss är ett plus det med.